Jag sitter här och försöker bli smart, men egentligen funderar jag mest över maten jag och lillebror ska bjuda pappa på till middag ikväll.
Det bjuds på fläskfilé med en ljummen potatissallad på rödlök, potatis, tomater, chevreost, avokado, pinjenötter, mm. Supergott!
Veckans tips angående mat kommer från Fredriks mamma. Vi hade gjort fruktsallad igår med banan i, och fick tipset att om man skär bananen med träkniv (typ smörkniv) så blir det inte brun/svart efter att ha varit framme en stund eller i kylen om man vill spara den!
Hade jag ingen aning om iallafall och nu vet ni också.
Grattis alla pappor idag! <3
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bra tips! Samma sak som när man river sallad istället för att skära den ju! :) (OBS, river med händerna - inte med rivjärn, som nån puckad idiot gjorde en gång......)
SvaraRadera