måndag, november 20, 2006

monday

Imorgon kommer Emil (aka Maua) hit o halsar pa! Ska bli skont med sallskap, aven om jag jobbar alla dagarna han e har..

---
Dagens tanke:
Jag ska borja lana pengar av folk, bara for att betala tillbaka dom, for dom blir sa glada da! Sarskilt om dom garna gor av med alla pengar pa en gang, sa gor dom ju inte det om jag har lanat dom! :) ... Jag e for himla snall.
---

Idag var jag o Kasper o simmade, lite mer seriosa simlektioner an lekt o plaskat som vi har gjort innan, men det var hoppforbud, sa hans asikt om det hela var "no more swimming". Hehe!
Dom har byggt ett cafe i en av playgrupperna som vi gar till, sa det invigdes av oss idag! Fint o mysigt, allt moblemang fran IKEA. Hoho! Dom e galna i IKEA engelsmannen. Kamprad vs. Blair sa hade ju inte Blair vunnit iaf... ;)

Vad hander annars da? Var o gymmade en stund forut, stadade mitt rum (hehe tur for Emil, jaaa..!) o socialiserade med familjen via telefon! Anna kommer hit om en stund och da ska vi farga mitt har! Vilken farg och om bra resultat meddelas senare. Om det nu inte blir bra sa fargar jag om, och da ska ingen fa veta hur daligt det blev!

Buss-strejk idag, skulle akt och gatt pa museum med faster Pernilla men eftersom man inte vet om bussarna gar, och annu mindre om dom gar tillbaka, sa fick jag skippa det. Trist, men jag fick gymmat istallet :) Alltid nat!

1 kommentar:

  1. Var det buss-strejk? Det markte inte jag;) Hehe! Eller det kanske bara var i din ande av stan:P

    SvaraRadera